AIA Takaful Medical Card

 

20150216_010353

Salah satu pelan yang saya amat sarankan dalam AIA Takaful Medical Card ialah A-Life Med Regular di mana ia mempunyai ciri-ciri berikut:

1. Adalah bersifat standalone iaitu hanya medical card sahaja. You pay for something that you want!

2. 100% Cashless iaitu tiada Ko-takaful. Pihak pengendali takaful iaitu AIA akan membayar bil hospital anda 100%.

3. Unlimited iaitu tiada had umur. Ia hanya mengunapakai had tahunan sahaja. Selagi tidak melebihi had tahunan, semua bil hospital anda akan dibayar oleh AIA Takaful 100%.

4. Mempunyai pakej untuk individu, pasangan atau keluarga dalam 1 polisi. Satu-satunya polisi takaful di Malaysia yang menawarkan pakej perlindungan SEISI KELUARGA (maksimum 4 orang anak). Had tahunan tidak dikongsi antara pemegang polisi.

5. Had tahunan yang tinggi iaitu dari RM100,000 sehingga RM150,000 (standalone). Untuk Rider, had tahunan sehingga RM250,000. Dan ia AUTO renewal pada setiap tahun.

6. Swipe Facility iaitu swipe like a VVIP person. Urusan kemasukan hospital adalah cepat dan mudah.. Malahan, pemegang Medical Card AIA mempunyai kelebihan Kaunter khas di hospital swasta tertentu. Ini bermakna, anda tidak perlu berebut dan beratur bersama pemegang medical card syarikat lain, anda akan dilayan dikaunter khas “PRIORITY AIA”. Que Management System (QMS) khas buat pelanggan AIA & AIA Public Takaful.

7. Servis Guarantee Letter (GL) AIA adalah 24 jam. Kami sentiasa bersama disaat anda memerlukan 24-7 & 365 days around the year! The best in takaful industry!

8. Inilah penerangan dari Medical Card AIA Takaful! Anda masih samar-samar dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut, sila scroll ke bawah.

A-Life Med Regular-i page3

Untuk berjumpa dengan perunding takaful anda yang hensem! (kena percaya ni…). Sila SMS, Whatsapp atau Call untuk temujanji.

Nurussalam Aziz (014-333 6369) PJ Ridzuan Agency

 
Advertisements

Sila Tinggalkan Pesanan... Terima Kasih

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s