Kesibukkan yang melanda dengan 3D HD view scene (freelance job) part 2

Alhamdulillah, nampaknya kesibukkan yang melanda dengan 3D HD view ini, telah berada di penghujung. Sebenarnya kerja ni dah selesai, tapi ada penambahbaikkan sikit yang di ‘request‘ oleh klien. Lagipun kerja-kerja penambahbaikkan ni melibatkan software yang belum pernah saya guna, jadi takde masalah bagi saya sebenarnya. Sambil-sambil belajar benda baru, dalam masa yang sama boleh kasi pandangan positif kepada klien (mana laa tahu kot-kot ada kerja freelance lagi) dan dapat polish kembali kerja-kerja 3d ni. Dah lama tak pegang software ni sebenarnya..hehe.

Bayaran pun dah dapat. So bagi saya dah ok laa. Klien ok dari segala segi (payment dan task). Lupa pulak nak ambil sample kerja, kalau tak boleh laa kasi anda tengoh hasilnya. Tapi kena guna 3d spectacle aa. Kalau tak, memang berbayang imej tu. Adios..

Sila Tinggalkan Pesanan... Terima Kasih

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s